PAST??S D???ESP??CIES

Aquesta nit ens han convidat a una festa de cumpleanys. Cada cap de setmana ens conviden a alguna festa, boda o el que sigui, la gent ??s extremadament hospital??ria i maca. De fet, en angl??s existeix un verb que m???agrada molt per explicar com em sento moltes vegades: it blows me away, no hi ha una traducci?? bona per?? seria alguna cosa Aixa com que flipo en colors que gent tan senzilla ens convidin a menjar i a passar temps amb ells. Tenen uns detalls preciosos. Quan torn??vem amb?? el rickshaw (una mena de camioneta que et fa saltar de costat a costat) i mentre contemplava el paisatge i la seva gent, estava intentant buscar un adjectiu per India. Porto temps donant-li voltes al tema. Estic enamorada d???aquest pa??s i encara no s?? per qu?? (molt t??pic, no?). Per?? aquesta nit he trobat la paraula: m??gica. L?????ndia ??s m??gica, ho ??s el pa??s, la seva gent, la seva cultura???ara entenc perfectament la gent que hi torna cada estiu. Tinc tanta sort de ser-hi uns mesos! No s?? com la gent pot cop??ar-ho amb tres setmanes, sincerament. ??s massa gran i intens. Es necessita temps.

Tot i els mosquits-elefants, la dieta d???arr??s i llenties tres cops al dia (literal, us ho prometo, menys mal que puc comprar pl??tans a prop), el calor a 40?? o les dutxes (b??, aix?? de dutxa ??s un dir) acompanyada de serps, granotes, mosquits, abelles, orugues, etc?????s que tamb?? forma part de la seva m??gia!!!!

Us deixo amb unes fotos del cumple. Jugo molt amb els nens i els beb??s dels treballadors i amics. La Vindu i la Shila sempre foten conya que adopti les seves criatures. Com ho diguin gaire m??s, realment me les acabar?? emportant!

Dsc_8496Dsc_8491Dsc_8525

Advertisements

About edwintoonephotography

I am a U.S. born professional photographer living in Barcelona, Spain.

3 responses to “PAST??S D???ESP??CIES”

  1. M??riam says :

    Quina criatura m??s preciosa!! Els adults tamb?? s??n molt bells. Saps que em crida l’atenci??? Els llavis pintats de les dones i les polseres de la nena que tens en bra??os. Sembla que li agrades molt, a la nena. En general, tinc la impressi?? que el color turquesa els agrada molt. ??s aix???

  2. Anonymous says :

    els seus colors favorits s??n el blau, el rosa i el taronja…potser tamb?? perqu?? en aquests llogarets les dones compren les robes per fer-se els saris al mateix merxant!!! S??n guap??ssims, per dins i per fora…i sempre s’arreglen per molt pobres que siguin. Com diu la can????: antes muerta que sensilla. La Shila m’han regalat les pulseres de vidre i el vindi que representen la dona casada (el vindi ??s el tercer ull).

  3. Carlitos el puertorro says :

    C??mo os echo de menos, ni??os!!!! Menos mal que me manten??is bien informado de toda vuestra hermosa experiencia. Parece que estoy ah??, con vosotros y todos vuestros amigos. Decidles que tienen a un amigo en la distancia, en un rinconcito de Barcelona, en el barrio de Sant Gen??s, y con una vista desde la terraza que mira hacia la India. Y os veo!!! Desde aqu??, os veo!!! Petons al vent!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: