VIVINT L’INDIA – ABANS DE MARXAR A DHARAMSALA PER?? L’INTERNET NO FUNCIONAVA…OLD POST WE COULD NOT UPLOAD BEFORE OUR TRIP TO DHARAMSALA DUE TO INTERNET, STAY TUNE FOR MORE

Dsc_6438-edit

VIVINT L?????NDIA

Hola! Podem passar per experi??ncies com anar al temple hind?? del poble i emborratxar-nos dels colors, la m??sica i l???incens (guay, eh?) o passar per una consulta ginecol??gica on la camilla de reconeixement sembla m??s un lloc de tortura o tenda m??dica improvitzada durant una guerra. ??s aleshores, quan est??s davant d???aquell ???lloc??? ??? no entrar?? en detalls de com era ??? que et preguntes si pots seguir fent la ???cosa ??ndia???. No existeixen els laboratoris en aquesta part del pa??s, aix?? que, sincerament, no s?? si el diagn??stic ??s bo o dolent. Tamb?? ??s aleshores quan et dius que si les dones ??ndies hi van, tu tamb??. No som tan diferents, oi? Adjunto una foto feta a les 5 del mat?? (d???aqu?? la meva cara de son o no s?? qu??) d???uns experiments que l???Edwin est?? fent amb la c??mera. Estic amb la Negreta, la gosseta que vaig adoptar en arribar a la granja. Abans la podia agafar amb una m??, en un mes ha crescut molt??ssim. Est?? boja per jugar i de vegades no em deixa treballar al camp per?? com podeu veure, ??s una monada!

Per cert, aprofito per donar les gr??cies a tots els que ens escribiu al blog o a l'e-mail, ens fa molta ilu rebre les vostres impressions!!! mil gr??cies!!!

Advertisements

About edwintoonephotography

I am a U.S. born professional photographer living in Barcelona, Spain.

4 responses to “VIVINT L’INDIA – ABANS DE MARXAR A DHARAMSALA PER?? L’INTERNET NO FUNCIONAVA…OLD POST WE COULD NOT UPLOAD BEFORE OUR TRIP TO DHARAMSALA DUE TO INTERNET, STAY TUNE FOR MORE”

 1. Mireia says :

  Si que us aixequeu d’hora, no? On sou, doncs, en una granja?Com esteu??

 2. Anonymous says :

  hola guapa,si, estem en una granja. ??s de l’organitzaci?? Navdanya, fundada per Vandana Shiva. Un parad??s sobretot si ho compares amb la bogeria de les ciutats!!! Ara, s’ha d’estar preparat per mosquits com elefants i serps entre les cames…Estem molt b??, disfrutant i aprenent molt??ssim en tots nivells. La gent aqu?? es meravellosa. Aviat penjarem fotos i aventures del nostre viatge a Dharamsala (comunitat tibetana on viu el Dalai Lama en exili). Tornem a ser a la granja per treballar 3 setmanes m??s i despr??s…cap a Leh!! I vosaltres, com esteu? ma mare em mant?? al corrent de la situaci?? del pa??s…no s?? si tornar??…:)

 3. Carlitos el puertorro says :

  Hola, maca! Hola maco! Moltes gracies per les noticies bonas de vostra experiencia. You are SO FAR and yet, thanks to the beautiful photos and your reports, I feel SO CLOSE to both of you. No puedo para de pensar en todo lo que nos contareis cuando estemos en Caunes Mvois. Petonets!!!!

 4. Anonymous says :

  ??????no callaremos!!!!! ??mejor que os traig??is tapones para los o??dos! petonets!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: